logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Primera edició “Cursa Solidària pel Treball Digne”

Resultats de la I Cursa solidària pel treball digne

cartell-cursa

En el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, convocada per la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre, la UGT de Catalunya organitza enguany la primera edició de la Cursa Solidària pel Treball Digne.

Es tracta d’una acció per reivindicar els drets laborals, però també té un objectiu solidari i de lluita contra l’exclusió social, tots ells valors propis del sindicalisme. La UGT de Catalunya ha decidit destinar els diners que recapti a través de les inscripcions, així com d’altres aportacions que puguin realitzar els i les participants o les entitats col·laboradores, a projectes de suport social.

En aquesta primera edició de la cursa col·laborarem amb la Creu Roja i el seu projecte “Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil”, que vol aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada dels nens i nenes de Catalunya (www.ellsnopodenesperar.org).

La I Cursa Solidària pel Treball Digne tindrà lloc el proper diumenge, 5 d’octubre, a les 10 hores, a Parets del Vallès. El recorregut és de kilòmetres, des del Pavelló Municipal d’Esports fins a les Pistes d’Atletisme. El preu de la inscripció és de 12 euros.

Els participants rebran un bossa, una samarreta tècnica i productes dels patrocinadors.

Inscripcions

Recorregut de la cursa


La cursa es participant de la “Championchip League 2014”

LligaChampionchip2014

Entrades relacionades

Comments (6)

Bon día. On i quan s’han de recollir els dorsals? Moltes gracies

Webmaster UGT de Catalunya

Mari:

L’entrega de dorsal es farà al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez
Oliver. Av. Francesc Macià, s/n de Parets del Vallès:
a) Dissabte 4 d’octubre de 10 a 14 i de 16 a 19.30.
b). Diumenge 5 d’octubre de 8 a 9.30.

En la web de ChampionsChip desde el domingo al martes (como mínimo) lucían la siguiente URL de enlace incorrecta:

https://www.ugt.cat/accindical-i-social-mainmenu-131/campanyes/5139-cursa-solidaria-pel-treball-digne

Intetaré inscribirme el mismo día de la cursa.

Webmaster UGT de Catalunya

Fran:

La inscripción a la carrera coincidió con el cambio de nuestra web y no había forma de conservar los antiguos enlaces, avisamos a Championchip, pero no supimos explicarnos bien del cambio de ruta y hasta ayer no nos entendieron y no lo cambiaron. Te pedimos disculpas, somos novatos montando carreras (no es nuestro negociado) pero el mismo domingo te puedes inscribir. Si hubiera algún problema ya que en parte he sido responsable de que no pudieras registrarte te pasaría mi propio dorsal (puedes preguntar por mí en la organización), y yo correría sin él.

Webmaster UGT. Muy amable por tu parte.

Iré prontito inscribirme, vivo a 500 metros del pabellón y asi doy un paseo de calentamiento. De todas formas el dorsal es lo de menos, me aptece la carrera y si puede ser me inscribo aunque no haya papel que llevar en el pecho 🙂

Don’t worry soy informático y comprendo perfectamente lo que pueden llegar ser todos estos cambios y migraciones.

Hasta el domingo.

Hola!

No tengo casi ninguna queja de la carrera: el recorrido estuvo muy bien, todo y ser exigente, y la organización nos trató bien.
Lo único que tengo queja es que abrieran el tráfico cuando aún no habíamos finalizado los últimos. Por tres minutos que quedaban, seguramente, hubiera preferido correr sin coches y un camión al lado.
Saludos,

Mar

Leave a comment