logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Vaga de treballadores i treballadors d’Atenció Domiciliària a FS21 davant l’impagament salarial del 2021 i el malestar generalitzat

La UGT i CCOO, davant l’impagament de l’increment salarial de 2021 i la falta de respostes satisfactòries per part d’administracions i de la Fundació S21, a les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) de les poblacions i consells comarcals de Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Sant Andreu de la barca, Molins de rei, Gavà, El Prat de Llobregat, Montcada i Reixac, la comarca d’Osona i el Maresme convoquem vaga el pròxim 2 de juny.
Les treballadores i treballadors del servei d’atenció domiciliària cada dia donen servei a persones que, per raó d’edat, dependència o discapacitat tenen l’autonomia limitada per a realitzar les seves activitats bàsiques.
La Fundació S21, empresa del Sector Públic, aplica el V conveni d’Atenció Domiciliària de Catalunya. Aquest, va ser el primer conveni que a nivell salarial va començar a dignificar les pèssimes condicions dels professionals dels serveis socials. Els seus salaris no són els d’un treballador de l’administració o el de les empreses públiques a l’ús. Les seves taules salarials són unes de les més baixes del mercat laboral.
Considerem un escàndol que limitin l’increment de les nostres nòmines a un 2% quan pel nostre conveni ens puja un 8%. Fa 5 mesos que aquest sector segueix intentant arreglar el que uns altres han trencat. Només ens deixen el camí de la vaga. Així, el 2 de juny el SAD farà visible la seva indignació.
CONVOCATÒRIA VAGA:
Dia: 2 de Juny
Hora: 12h
Lloc: davant la Fundació S21 de la Avinguda Tibidabo, 21. Barcelona. 

Entrades relacionades