La reunió de mediació entre comitè de vaga i Iberia acaba sense acord

Font: Wikipedia, autor Adrian Pingstone

La reunió de mediació mantinguda al Departament de Treball aquest matí entre el comitè de vaga i la direcció d’Iberia Barcelona ha finalitzat sense acord que permeti assolir les reivindicacions de la plantilla i, per tant, desconvocar les noves aturades previstes per a la segona quinzena d’agost. Segueixen endavant doncs les aturades previstes per als proper dies 24, 25, 30 i 31 d’agost.

La UGT , majoritària al comitè d’empresa, lamenta la passivitat de la direcció d’Iberia Barcelona i la manca de propostes de la companyia, així com la seva absoluta manca d’interès per acabar amb la falta de personal, la falta d’estabilitat de la plantilla, l’excés de càrregues de feina, l’abús de les hores extraordinàries d’obligat compliment i la reorganització de torns per conciliar la vida familiar i laboral.

Davant aquest immobilisme, grups de treballadors comencen a demanar el no compliment d’un serveis mínims que entenen abusius.

El comitè de vaga convocarà assemblees per als diferents torns de treball demà divendres i el proper divendres per insistir a la plantilla de la importància de complir amb els serveis mínims.

Comments are closed.