La UGT de Catalunya demana a l’Administració que vetlli per la seguretat en els transports urbans i interurbans

El sector de Carreteres i Urbans de la FeSMC – UGT de Catalunya fa una crida a l’Administració perquè garanteixi el compliment de la normativa de seguretat en els transports urbans i interurbans.

Durant aquesta emergència sanitària s’ha reduit ben bé a la meitat el nombre dels cotxes de línia que efectuen el servei i s’ha regulat l’accés a un terç la capcitat del passatge a cada autobús, i es demana que es respectin les distàncies de seguretat tant en les cues com en els accessos a l’interior. En hora punta, però, es produeixen aglomeracions i massificacions incomplint aquestes recomanacions sense que cap autoritat hi intervingui.
Per aquesta raó, el sector de Carreteres i Urbans també vol demanar responsabilitat als passatgers. Ens trobem davant una circumstància excepcional i cal que fem cas de les mesures sanitàries previstes per evitar més contagis. El sector recorda que els i les conductores també hi estan exposats i que el funcionament amb garanties de seguretat dels serveis decretats és cosa de totes i tots.

Comments are closed.