La UGT de Catalunya dóna suport i participa a la campanya #AlertaFeminista

alerta-feministaLa UGT de Catalunya, l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya i la Fundació Maria Aurèlia Capmany donen suport a la campanya #19j #AlertaFeminista, amb l’objectiu d’exigir que l’eradicació de les violències masclistes sigui un tema central i urgent a resoldre per part dels poders públics i la societat en general. Entre d’altres, la campanya demana augmentar a 120 milions d’euros l’assignació pressupostària de l’Estat espanyol destinada a la igualtat i a la lluita contra la violència masclista.

Per tal de visualitzar i denunciar la xacra que suposa l’assassinat de dones i, en moltes ocasions també, dels seus fills, s’han convocat concentracions el proper dilluns, 19 de juny, a les 12 hores a les places de tots els ajuntaments. I a Barcelona, a més, s’ha convocat una gran concentració a les 19.30 hores a la Plaça de Sant Jaume.

La campanya #AlertaFeminista és una proposta a nivell estatal del Moviment Feminista de València, i a Catalunya està impulsada per la xarxa Novembre Feminista, de la qual forma part el nostre sindicat.

Us animem a participar a les concentracions i a adherir-vos al manifest:

ADHESIONS #19JAnemPerTotes

Comments are closed.