La UGT de Catalunya organitza demà la Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva

reforma-laboralA les 10h Núria Gilgado, secretària de Política Sindical, explicarà la situació de la negociació col·lectiva a Catalunya i les línies que es marca el nostre sindicat per a l’any vinent

Com cada any, la UGT de Catalunya organitza demà dijous, 24 de novembre, la Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva, que tindrà lloc a la seu de la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona.

El programa de la jornada és el següent:

09.30h. Inauguració, a càrrec de Laura Pelay, vicesecretària general de l’Àrea Externa de la UGT de Catalunya.

09.45h. Presentació del Decàleg de la Negociació Col·lectiva per a l’any 2017, a càrrec de Núria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

A les 10 hores, Núria Gilgado atendrà els mitjans de comunicació per explicar la situació de la negociació col·lectiva a Catalunya i les línies que es marca el nostre sindicat per a l’any vinent.

10h. La negociació col·lectiva: una perspectiva de contrapoder i control sindical. A càrrec de Lluís Rodríguez Algans, economista de la Consultoría Primero de Mayo i professor col·laborador de Relacions Laborals a la Universitat del País Basc (UPV/EHU).

11h. La Judicialització de les Relacions Laborals, a càrrec de Luis Ezquerra, responsable de l’Àrea d’Estudi i Formació del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya, i Luis Moya, membre coordinador del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya.

12h. Experiències en Negociació Col·lectiva a Catalunya:

  • Bernardo Fuertes, secretari de Responsabilitat Social de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro (FICA) de la UGT de Catalunya.
  • Montse Romero, vicesecretària de l’Àrea Externa de la Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics (FeSP) de la UGT de Catalunya.
  • François Valle, secretari de Negociació Col·lectiva i Acció Sindical de la Federació de Serveis, Mobilitat i el Consum (FeSMC) de la UGT de Catalunya.
  • Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació Professional  de la UGT de Catalunya.

13h. Cloenda, a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva

DIA: dijous, 24 de novembre de 2016

HORA: 9.30 hores.

LLOC: Sala de les Brigades Internacionals, seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*