La UGT de Catalunya organitza demà la Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva

reforma-laboralA les 10h Núria Gilgado, secretària de Política Sindical, explicarà la situació de la negociació col·lectiva a Catalunya i les línies que es marca el nostre sindicat per a l’any vinent

Com cada any, la UGT de Catalunya organitza demà dijous, 24 de novembre, la Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva, que tindrà lloc a la seu de la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona.

El programa de la jornada és el següent:

09.30h. Inauguració, a càrrec de Laura Pelay, vicesecretària general de l’Àrea Externa de la UGT de Catalunya.

09.45h. Presentació del Decàleg de la Negociació Col·lectiva per a l’any 2017, a càrrec de Núria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

A les 10 hores, Núria Gilgado atendrà els mitjans de comunicació per explicar la situació de la negociació col·lectiva a Catalunya i les línies que es marca el nostre sindicat per a l’any vinent.

10h. La negociació col·lectiva: una perspectiva de contrapoder i control sindical. A càrrec de Lluís Rodríguez Algans, economista de la Consultoría Primero de Mayo i professor col·laborador de Relacions Laborals a la Universitat del País Basc (UPV/EHU).

11h. La Judicialització de les Relacions Laborals, a càrrec de Luis Ezquerra, responsable de l’Àrea d’Estudi i Formació del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya, i Luis Moya, membre coordinador del Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya.

12h. Experiències en Negociació Col·lectiva a Catalunya:

  • Bernardo Fuertes, secretari de Responsabilitat Social de la Federació d’Indústria, Construcció i Agro (FICA) de la UGT de Catalunya.
  • Montse Romero, vicesecretària de l’Àrea Externa de la Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics (FeSP) de la UGT de Catalunya.
  • François Valle, secretari de Negociació Col·lectiva i Acció Sindical de la Federació de Serveis, Mobilitat i el Consum (FeSMC) de la UGT de Catalunya.
  • Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació Professional  de la UGT de Catalunya.

13h. Cloenda, a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Jornada d’Acció Sindical i Negociació Col·lectiva

DIA: dijous, 24 de novembre de 2016

HORA: 9.30 hores.

LLOC: Sala de les Brigades Internacionals, seu de la UGT de Catalunya (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona).

Comments are closed.