logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT exigeix a l’Ajuntament de Barcelona que faci públics els sous dels directius de TMB, que queden fora del control públic

TMB_metroAquesta tarda, a les 16:30 hores, manifestació dels treballadors i les treballadores de Metro

Els treballadors i les treballadores de Metro de Barcelona es manifestaran aquesta tarda, a partir de les 16:30 hores, des dels Jardinets de Gràcia fins a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per reivindicar les demandes laborals de la plantilla, que els han portat a continuar amb la convocatòria de vaga d’avui i del proper dimecres, 24 de febrer.

Així mateix, la UGT de Catalunya vol denunciar les falsedats fetes públiques per la presidenta de TMB, Mercedes Vidal, qui ha volgut titllar de “privilegiats” els treballadors i les treballadores del Metro de Barcelona, consignant-los un sou que no és ni de bon tros el salari mig de la plantilla.

En aquest sentit, si el que volen és fer un autèntic exercici de transparència, animem la presidenta de TMB  a fer públicS els sous dels directius de l’ens, que mantenen contractes blindats que queden fora del control públic. Aquesta mala fe en l’ús de la transparència recorda massa a la vella política que el nou govern municipal estava disposat a combatre.

Manifestació treballadros Metro de Barcelona

DIA: avui, dilluns, 22 de febrer.
HORA: 16:30 hores.
LLOC: Dels Jardinets de Gràcia fins a la plaça Sant Jaume. Barcelona.

Entrades relacionades

Leave a comment