logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya referma el seu compromís amb la immersió lingüística i demana que es garanteixi la continuïtat del model d’escola catalana

 

Davant la resolució del Tribunal Suprem que obliga a impartir un 25% d’hores en castellà a les escoles, la UGT de Catalunya vol refermar un cop més el seu compromís de lluita per la defensa del model d’immersió lingüística vigent i demana que se’n garanteixi la continuïtat.

El nostre actual model d’escola basat en la immersió és una eina de cohesió social de primer ordre i imprescindible de l’escola catalana. La immersió lingüística ha esdevingut un model d’èxit, reconegut internacionalment, basat en el consens i que assegura la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat.

La UGT de Catalunya no acceptarà cap model escolar imposat que pretengui la ruptura social de l’alumnat mitjançant la segregació. El nostre sindicat lluitarà i farà tot el que sigui necessari per garantir la continuïtat de l’actual model d’immersió lingüística a les nostres escoles.

Entrades relacionades