La UGT organitza la jornada “Paritat = Presa de decisions” amb Sissy Vovou (fundadora de Syriza)

Des de la UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 8 de març, volem expressar el nostre compromís amb la lluita per la igualtat real i efectiva entre dones i homes. De nou, commemorarem el dia a través d’un acte celebrant una jornada conjunta del SNC de la UGT de Catalunya i la Fundació Maria Aurèlia Capmany, en el marc del Projecte europeu “Un futur sense bretxa”

La Jornada tindrà lloc durant el matí del dijous dia 5 de març, a la sala d’actes de Rambla de Santa Mònica n.10 i portarà el nom de:

“PARITAT = PRESA DE DECISIONS ?”

 

10.30 h             Presentació de la Jornada: David Papiol , Secretari de Moviments Socials i d’Igualtat de la UGT de Catalunya

11.00 h             Diàlegs amb Sissy Vovou, activista i feminista grega de referència. És una de les fundadores i activista del partit polític SYRIZA, guanyador de les darreres i recents eleccions gregues i va ser candidata a presidir la organització davant Alexis Tsipras.

Parlarem amb ella sobre la participació de les dones en els sindicats i la seva presència en les estructures sindicals i en els partits, i sobre la polèmica manca de dones en la direcció del nou govern grec. Aprofitarem la seva presència per demanar-li a sobre la situació política i econòmica a Grècia i als països del sud d’Europa, especialment en clau de desigualtats de gènere.

  • Entrevista a càrrec d’Aida Ruiz, Directora de la Fundació Maria Aurèlia Capmany

 

12.15h             Torn obert de paraules

13.00h Cloenda de la jornada a càrrec de Josep Maria Álvarez, Secretari General de la UGT de Catalunya

Comments are closed.