logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jornades de Salut Laboral

La UGT de Catalunya, mitjançant l’Oficina Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals, organitza xerrades, jornades i actes divulgatius sobre diferents temes relacionats amb la prevenció de riscos laborals per millorar les competències dels assistents.

Jornada “Gestió del risc a l’empresa, impacte psicosocial i vacunació”

28 d’abril de 2021
Jornada que va tractar les novetats de la gestió de la covid-19, en particular, mesures per gestionar el risc, les principals mesures de prevenció a l’empresa. També es van abordar els efectes de la pandèmia en la salut mental de treballadores i treballadors i l’estratègia de vacunació a Catalunya.

Xerrades de prevenció de riscos laborals i negociació col·lectiva

11 de desembre de 2019
Jornades dirigides a tractar clàusules de conveni col·lectiu de prevenció de riscos laborals, en particular de vigilància de la salut i reconeixements mèdics, de mobilitat i seguretat viària, de treballadors/ores d’edat avançada i de maternitat i paternitat.
– Resum xerrada ‘Negociació col·lectiva i vigilància de la salut i reconeixements mèdics’

Jornada ‘Les enfermetats professionals en el punt de mira’

25 d’abril de 2019
Jornada on es va explicar l’estat de la gestió de les malalties professionals; normativa, infradetecció i infradeclaració, determinació de contingències, així com propostes de millora.

Jornada ‘La gestió de l’amiant per a delegades i delegats de prevenció’

8 de novembre de 2019
La jornada tenia per objectiu facilitar la informació i les eines necessàries per a la gestió de la problemàtica de l’amiant a les empreses.

Jornada ‘Felicitat i treball’

20 de març de 2019
Amb motiu del Dia Mundial de la Felicitat es va organitzar una jornada per tractar el concepte de felicitat en general, la felicitat en les empreses i l’aplicació de la psicologia positiva aplicada a la prevenció de riscos laborals.